Hääkuvaus


"Sipriina oli meidän hääkuvaaja elokuun häissä. Haluttiin, että kuvaaja tulee heti aamusta kuvaamaan valmistautumista ja oli mukana juhlissa iltaan asti. Oli ihana, kun koko päivä dokumentoitiin talteen ja Sipriina osasi napata kuviin juhlien ikimuistoisen tunnelman. Valmiita kuvia tuli paljon: oli kuvattu kauniita yksityiskohtia, ”virallisia” potretteja ja kuvia yleisesti juhlan kulusta. Sipriinan tyyli kuvata on rento ja lopputuloksena kauniita, herkkiä ja hauskoja kuvia. Kiitosta tuli myös vierailta! Plussaa siitä, että Sipriina osaa käsitellä lapsia erinomaisesti. <3"


- Elokuun häät 2021
TIETOA HÄÄKUVAUKSESTA


Kuvia rakkaudesta, ilosta ja onnenkyynelistä.
Dokumentaarinen hääkuvaus on kaunis ja yhtenäinen kertomus teille tärkeästä päivästä, jonka voitte kuvien avulla elää aina uudestaan ja uudestaan.


Valitsemalla minut hääkuvaajaksenne voitte keskittyä nauttimaan ikimuistoisesta päivästänne yhdessä rakkaiden häävieraidenne kanssa.


Hintoihin sisältyy kuvauspalaveri häiden lähestyessä.Palaverissa suunnitellaan kuvia sekä mahdollista päivän kulkua kuvauksen osalta. Hinnat sisältävät myös kaikki käsitellyt kuvat, joiden määrä riippuu kuvauspäivän pituudesta, normaalisti +- 250, pl. pelkkä potrettivaraus -paketti.


Kuvat toimitetaan kauniissa nettigalleriassa, ja halutessanne saatte puhelimeen mobiilisovelluksen, josta pääsette ihastelemaan kuvianne helposti suoraan puhelimen ruudulta.


Varausmaksu maksetaan varauksen yhteydessä. Loppuosa hinnasta erääntyy noin kaksi viikkoa häiden jälkeen, ennen lopullisen gallerian toimitusta.


Saatte kahden päivän sisällä häistä muutaman "sneak peek" -kuvan käyttöönne.


Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!


SIVU VASTA VALMISTUMASSA....


Perhekuvaus


"Sipriina osaa käsitellä ja ohjata lasta kuvauksissa todella taitavasti. hänen asettelu- ja muokkaustyylinsä on vaan niin mahtava, että siksi meillä on jo kolmannet perhekuvaukset sovittuna Sipriinan kanssa. Hänen kanssa on helppo asioida ja kuvissa on helppo olla. Sipriina saa kuvista aina niin eläväisen näköiset. Olemme supertyytyväisiä Sipriinan ottamiin kuviin!"- Asiakasperhe vuodesta 2020


Hääkuvaus


"Meidän tärkeä päivä saatiin ikuistettua onnistuneesti jokaista yksityiskohtaa myöten ja nyt saadaan nauttia näistä upeista kuvista pitkään."


- Syyskuun häät 2021

Hääkuvaus


"Sipriina tuli ikuistamaan meidän elokuisia häitä. Otimme miljöökuvauksen sekä hääjuhlien kuvauksen iltaan saakka. Meidän tärkeä päivä saatiin ikuistettua täydellisesti! Näitä kuvia on ihana selailla ja muistella ikimuistoista päivää lämmöllä. Plussana vielä Sipriinan ohjaus kuvaustilanteessa. Hän sai meille hyvän ja rennon fiiliksen, eikä tuntunut "tönköltä" olla kameran edessä."


- Elokuun häät 2020


Hääkuvaus


"Sipriina on ammattimainen, luova, hauska ja joustava valokuvaaja. Ideoi sujuvasti yhdessä asiakkaan kanssa ja on täysillä mukana jokaisessa ajatuksessa. Vaikka kuvauspaikkakaan ei olisi kummoinen, niin lopputulos on mitä suurenmoisin!"


- Heinäkuun häät 2021