KAUPPAKESKUS MYYRMANNI

www.myyrmanni.fi


Studio Sipriina on valokuvaajana mukana toteuttamassa Me Myyrmannilaiset -kampanjaa 2023


HELSINGIN KAUPUNKI

www.hel.fi


Kaupungin

nuoriso-osastolle markkinointimateriaaliGR PUTKI JA SANEERAUS OY

www.grputki.fi


Studio Sipriinalla ja GR Putkella on jatkuva kuukausittainen markkinointisopimus, johon sisältyy myös kuvapankin ylläpito.


Studio Sipriina on toteuttanut myös mainosmateriaalia tilauksesta.

Esitteet, kansio, roll up -julisteet.

PLANIUS

www.planius.fi


Planiuksella ja Sipriinalla on alkuvuodesta 2022 alkanut kuukausittainen kuvauksia ja markkinointia sisältävä asiakkuussuhde


RASTOM

www.rastom.fi


Henkilökuvat


"Koimme, että Sipriina on valmis joustamaan sekä palvelemaan asiakasta oman alansa parhaalla palvelulla. Yhteistyömme laajenee varmasti lähitulevaisuudessa!"
NUKUKUU

wwww.nukukuu.fi


Laaja kuvapankki markkinointiin


"Sipriinan työskentelyä on aivan ihana seurata ja kuvat ovat niin upeita, etten edelleenkään oikein edes tiedä mitä sanoa. <3 Kiitos aivan mielettömästi onnnistuneesta brändikuvauspäivästä!"
FMAM

www.fmam.fi


Minikuvauspäiviä. Studio Sipriina on tuottanut myös laajan kuvapankin vuonna Fmamin markkinointiin


"Sipriina tekee työtään suurella ammattitaidolla, hän luo lämminhenkisyydellään kuvaustilanteista rennon ja mukavan. Kuvat on upeita, kuvastavat yrityksen tyyliä ja ovat juuri toiveiden mukaiset."

KAUNEVE

www.kauneve.fiUseita laajoja kuvapankkeja markkinointiin


"Sipriina loihti meille brändin ilmeeseen täydellisesti sopivia tunnelmallisia tuotekuvia.

Hän osasi ottaa huomioon niin yrityksen näkökulman ja tarpeet tuotekuvaukselle, kuin myös luoda tunnelmia, jotka vangitsevat."BAKERIKA

www.bakerika.fi


Kuvapankki markkinointiin


"Kuvattiin Sipriinan kanssa mun nettisivuille uusia kuvia syksyllä 2020. Oli ihanaa ja luontevaa olla kameran edessä ja kuvista tuli upeita! Suosittelen lämpimästi."

JAHKA

www.jahka.fi


Studio Sipriina kuvasi Jahkalle mallistokuvia 2021 sekä 2022

"Sipriinan kanssa homma sujuu ideoinnista ja suunnittelusta toteutukseen taidolla. Kuvat ovat olleet upeita, ja niissä on saavutettu Jahkan toiveet ja tyyli. Suosittelen!"GREIGE

www.greige.fi


Kuvapankki markkinointikäyttöön


.. Ja lukuisia muita yrityksiä.


Kartoitan mielelläni yrityksesi tarpeet ja laadin tarjouksen.


Perhekuvaus


"Sipriina osaa käsitellä ja ohjata lasta kuvauksissa todella taitavasti. hänen asettelu- ja muokkaustyylinsä on vaan niin mahtava, että siksi meillä on jo kolmannet perhekuvaukset sovittuna Sipriinan kanssa. Hänen kanssa on helppo asioida ja kuvissa on helppo olla. Sipriina saa kuvista aina niin eläväisen näköiset. Olemme supertyytyväisiä Sipriinan ottamiin kuviin!"- Asiakasperhe vuodesta 2020


Hääkuvaus


"Meidän tärkeä päivä saatiin ikuistettua onnistuneesti jokaista yksityiskohtaa myöten ja nyt saadaan nauttia näistä upeista kuvista pitkään."


- Syyskuun häät 2021

Hääkuvaus


"Sipriina tuli ikuistamaan meidän elokuisia häitä. Otimme miljöökuvauksen sekä hääjuhlien kuvauksen iltaan saakka. Meidän tärkeä päivä saatiin ikuistettua täydellisesti! Näitä kuvia on ihana selailla ja muistella ikimuistoista päivää lämmöllä. Plussana vielä Sipriinan ohjaus kuvaustilanteessa. Hän sai meille hyvän ja rennon fiiliksen, eikä tuntunut "tönköltä" olla kameran edessä."


- Elokuun häät 2020


Hääkuvaus


"Sipriina on ammattimainen, luova, hauska ja joustava valokuvaaja. Ideoi sujuvasti yhdessä asiakkaan kanssa ja on täysillä mukana jokaisessa ajatuksessa. Vaikka kuvauspaikkakaan ei olisi kummoinen, niin lopputulos on mitä suurenmoisin!"


- Heinäkuun häät 2021


Hääkuvaus


"Sipriina oli meidän hääkuvaaja elokuun häissä. Haluttiin, että kuvaaja tulee heti aamusta kuvaamaan valmistautumista ja oli mukana juhlissa iltaan asti. Oli ihana, kun koko päivä dokumentoitiin talteen ja Sipriina osasi napata kuviin juhlien ikimuistoisen tunnelman. Valmiita kuvia tuli paljon: oli kuvattu kauniita yksityiskohtia, ”virallisia” potretteja ja kuvia yleisesti juhlan kulusta. Sipriinan tyyli kuvata on rento ja lopputuloksena kauniita, herkkiä ja hauskoja kuvia. Kiitosta tuli myös vierailta! Plussaa siitä, että Sipriina osaa käsitellä lapsia erinomaisesti. <3"


- Elokuun häät 2021